Revelionul PRO TV – comedie, muzică şi show-ul din Piaţa Constituţiei

Revelionul PRO TV și primele zile ale anului 2015 sunt marcate de comedie, acțiune, povești de dragoste și show -ul din Piaţa Constituţiei.

 

În seara dintre ani, PRO TV le pregătește telespectatorilor săi multe surprize. Comedia va fi la ea acasă prin filme românești – Nea Mărin Miliardar. Apoi, românii se vor alătura trupei de Piata Constitutieiteatru din America, Venim! și vor trece alături de ei printr-o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Acest film va fi difuzat în premieră la televizor, după ce a avut premiera oficială în luna septembrie a acestui an. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, și este completată de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.

Trecerea în noul an va fi marcată de o intervenție live din Piața Constituției, unde zeci de mii de români vor sărbători revelionul HA HA HAPPY NEW YEAR!. Astfel, la cumpăna dintre ani PRO TV va intra în direct cu Pavel Bartoș, Loredana și Smiley, care vor număra 3, 2, 1 și vor ura La Mulți Ani 2015! direct de pe scena din Piața Constituției.

După intervenția live din Piață, telespectatorii vor putea vedea America, venim!în premieră concertul Loredanei de la Sala Palatului din octombrie – Reveria.

Evenimentul HA HA HAPPY NEW YEAR – București! va fi difuzat integral live Acasă. Gașca de artiști HaHaHa Production, alături de Smiley, Loredana, Andra, Vama vor urca pe scenă cu un spectacol special pregătit pentru acest moment festiv.

Telespectatorii vor putea urmări și o selecție de filme chiar din prima zi a noului an.

Pe 1 ianuaria la 12.15, PRO TV va difuza peripețiile micuțului Kevin, care se va confrunta cu noi situații amuzante cărora le va face față cu multă imaginație în Singur Acasă 4. De la ora 14.00 îl vom urmări pe Gerard Butler în rolul unui tătic grijului care va antrena echipa de fotbal a fiului său și va face față cu brio insistențelor mamelor singure în filmul Mereu în Offside. Telespectatorii sunt invitați să pornească într-o călătorie fantastică care îi va purta în lumea magică din Călătoriile lui Guliver de la 17.30, iar la ora 20.30 sunt așteptați să intre în rețeaua secretă a lui James Bond, în ultimul blockbuster marca 007: Coordonata Skyfall.

A doua zi a noului an promite aventură, călătorii fantastice alături de personaje celebre și o poveste de dragoste plină de speranță.

La ora 14.00 telespectatori vor pătrunde într-un tărâm nebănuit și vor cunoaște povestea unui imperiu sub teroare condus de un rege tiranic, în Eragon. Povestea de dragoste a lui Jennifer Lopez, într-un hotel din Manhattan, și schimbarea vieții care vine o dată cu dragostea va fi descoperită de la 17.15 în Camerista. De la 20.30 PRO TV va difuza Book of Eli – un film de mare succes ce prezintă lumea distrusă după un mare război care nu a mai lăsat foarte mulți supraviețuitori în urmă.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.