Revelion la Pro TV: Loredana cu Imaginarium şi comedie românească în ultima zi din an

În ultima zi din an, PRO TV îți oferă comedie autentică românească. Umorul te face mai puternic și, dacă adaugi și puțină imaginație, vei merge spre un 2016 fantastic. Iar la începutul lui 2016, PRO TV aduce filme de renume internațional, care te vor ține în fața televizorului.

Pe 31 decembrie, comedia este acasă la ea la PRO TV

Seria comediilor autentice românești se deschide cu Păcală se întoarce, de la 16.00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani în roluri principale, ingredientul râs este asigurat!

De la ora 20.30, Filantropica spune o poveste plină de umor, inedită și imprevizibilă despre realitățile societății românești. Filmul, câștigator a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaștilor din România și la festivaluri internaționale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru! În regia lui Nae Caranfil, după propriul scenariu, Filantropica îi va aduce pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Florin Călinescu în prim plan.

Cuscrii va aduce, de la 22.30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară. Dacă în primele ore totul pare frumos, situația se schimbă rapid și apar neînțelegerile între cuscri, în lungile discuții despre viziunea fiecăruia asupra nunții pe care trebuie să o organizeze. Lansat în 2014, filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

La 00.00, România cântă și dansează alături de Loredana, în concertul Imaginarium! Melodiile consacrate, piesele proaspăt lansate, momentele extraordinare și invitații speciali vor aduce energia și vocea Loredanei în toate casele în primele ore din 2016!

PRO TV - grila Revelion

Primele zile ale anului 2016 vin cu premiere la PRO TV!

După ce întreaga Românie a sărbătorit venirea noului an, în primul weekend al anului 2016, PRO TV a pregătit seria de blockbustere. În premieră în televiziunea din România, PRO TV le va aduce telespectatorilor Răzbunătorii (Avengers), Lupul de pe Wall Street, Joc Periculos și Django dezlănțuit.

Pe 1 ianuarie, de la ora 20.30, vin Răzbunătorii (Avengers), unul dintre cele mai așteptate și iubite filme cu supereroi. Iron Man, Captain America, Hulk și Thor vor crea echipa perfectă de supereroi, pentru a-l împiedica pe Loki să înrobească întreaga omenire. De la 23.15, filmul artistic Lupul de pe Wall Street, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar, printre care „Cel mai bun film” și „Cel mai bun regizor”, ajunge la PRO TV. Producţia semnată de Martin Scorsese se clasează în topul celor mai populare filme ale ultimilor ani.

 Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20.30 Jason Statham aduce în Joc periculos acțiunea din Las Vegas direct în casele românilor. De la 22.15, – Django dezlănțuit, filmul artistic care a făcut înconjurul întregii lumi, în regia lui Quentin Tarantino.

Program pentru întreaga familie în timpul zilei

Pe 1 și 2 ianuarie, ziua este dedicată familiei și filmelor care pot fi urmărite alături de cei dragi, fie că sunt copii sau adulți!

Pe 1 ianuarie, de la 09.30, află de ce este Panică la Hotel Majestic, iar de la 11:15 vine aventura plină de distracție din Ștrumfii. De la ora 13.15 se anunță Război în bucătărie, iar de la 15.30, telespectatorii vor putea urmări Cu duzina e mai ieftin 2 – Războiul taților. Urmează Pantera Roz și aventurile ei, la ora 17.15.

Sâmbătă, 2 ianuarie, seria comediilor de calitate continuă la PRO TV, de la primele ore ale dimineții. La 10.15, în loc de micul dejun, Stă să plouă cu chiftele, la 13.30 aflăm ce scrie într-un Jurnal de dădacă, iar de la 17.15, povestea celebră Blonda de la Drept va aduce zâmbete pe fețele tuturor românilor.

PRO TV te întâmpină în anul 2016 cu foarte multă comedie și acțiune! La mulți ani, prieten drag!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.