Revelion 2019. Ce artiști vor cânta în București în noaptea dintre ani

Revelion 2019 Delia

Revelion 2019 se desfășoară sub auspiciile Centenarului Marii Uniri. Bucureștenii sunt așteptați cu multe surprize în Piața Constituției, la petrecerea dintre ani.Primăria Municipiului București a pregătit, prin ARCUB, o nouă petrecere de sfârșit de an în Piața Constituției. Pe 31 decembrie 2018, începând cu ora 19.30, bucureștenii sunt așteptați la un show de peste șase ore, care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire.

La fel ca în anii trecuți, Palatul Parlamentului va face parte din scenografia spectacolului. Proiecții de laser și lumină vor încânta privirile în noaptea dintre ani.

 Revelion 2019. Ce artişti vor urca pe scenă

Pe scena instalată în Piața Constituției vor urca personalități din muzica românească îndrăgite de toate vârstele, iar stilurile muzicale diverse și scenografia spectaculoasă vor antrena publicul pe parcursul întregii seri.

Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de public, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.