Reparatii de silicoane in ”Spitalul de dementa”

• In cel de-al treilea episod, pe 18 octombrie de la 21.30, imediat dupa ”Las Fierbinti”

Operatie cu emotii saptamana aceasta in ”Spitalul de dementa”. Lili Stripu (Andreea Doinea) reuseste sa il convinga pe doctorul Ciuperca (Claudiu Maier) sa-i repare implantul gresit. Telespectatorii Pro Tv vor asista la operatia in sine joi, de la 21.30, operatie care este una spectaculoasa si cu final neasteptat: Lili nu va pleca de pe masa de operatie fara probleme, ci cu o belea si mai mare.

Tot joi, idila dintre Mara (Alexandra Timofte) si doctorul Ciuperca (Claudiu Maier) continua, ea incercand sa invete meserie la schimb cu moneda erotica, lucru ce se intampla in mod curent in tot spitalul. Numai ca, exact ca-n filmele americane, peste ei da buzna Scutelnicu (Cosmin Natanticu), care strica toata povestea. Acesta face un gest „colegial” si va merge la directori ca sa divulge totul despre Mara si Ciuperca, sperand ca va obtine astfel o prima cu care sa-si plateasca chiria.

Intre timp, directoarea Sfarla (Jojo) ia decizia sa desfiinteze vestiarul comun al medicilor si sa-l imparta in doua spatii separate pentru barbati si pentru femei. Doar ca in timp ce face morala, Ciuperca (Claudiu Maier) o filmeaza pe sub masa cu telefonul in timp este in ipostaze tandre cu Codrut (Cristian Martin), dupa care posteaza totul pe Facebook si arunca in aer sistemul din spital. Iar Trandafir (1Q Sapro), care se afla de mult timp in spital si imparte patul cu Costel (Iulian Postelnicu), va fi supus unui control medical efectuat chiar de tanti Jana (Monica Anghel).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.