Remus Vulpescu ii raspunde lui Dan Diaconescu

Remus Vulpescu, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, este invitatul lui Dan Suciu în emisiunea „Executiv”, difuzată de The Money Channel în această seară de la ora 19.00.

Remus Vulpescu va răspunde acuzaţiilor aduse de Dan Diaconescu legate de presupusa implicare a şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie în semnarea unui act legat de Oltchim cu acţionarul minoritar PCC.
Dan Diaconescu a susţinut în cadrul unei emisiuni că privatizarea Oltchim ar fi deja direcţionată către o anumită firmă, cu toate că se organizează o licitaţie pentru selectarea celei mai bune oferte.

La emisiune va participa şi vicepreşedintele Cartel Alfa , Petru Dandea, pentru a discuta despre probleme sociale pe care le ridică Oltchim.
Licitaţia pentru privatizarea Oltchim ar trebui să se încheie pe 18 septembrie, când ar trebui anunţat ofertantul câştigător. Preţul de ofertă este de 424 de milioane de euro, sumă reprezentând valoarea de piaţă şi la acţiune, şi la cele două creanţe.

Urmăriți emisiunea în direct pe The Money Channel și online pe www.money.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.