Reguli de acces si informatii utile pentru cele noua reprezentatii Mickey’s Magic Show

Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show este una dintre cele mai ample productii puse in scena in istoria Salii Palatului, pregatirile pentru seria de spectacole ce va incepe astazi fiind pe ultima suta de metri. Superproductia Disney Live! va avea noua show-uri in perioada 13 – 17 februarie, intregul eveniment fiind organizat de Amphitrion si sustinut de AQUA Carpatica.

 

Cele noua spectacole se vor desfasura incepand de miercuri, 13 februarie – dupa cum urmeaza:

Miercuri (13 februarie)           Show: 19.00  Acces: 18.00

 Joi (14 februarie)                    Show: 19.00  Acces: 18.00

Vineri (15 februarie)               Show: 19.00  Acces: 18.00

Sambata (16 februarie) – trei reprezentatii:

Reprezentatia 1:                    Show: 11.00  Acces: 10.00

 

Reprezentatia 2:                    Show: 15.00  Acces: 14.00

 

Reprezentatia 3:                    Show: 19.00  Acces: 18.00

 

Duminica (17 februarie) – trei reprezentatii:

Reprezentatia 1:                    Show: 11.00  Acces: 10.00

 

Reprezentatia 2:                    Show: 15.00  Acces: 14.00

 

Reprezentatia 3:                    Show: 19.00  Acces: 18.00

 

 

Pentru buna desfasurare a evenimentului, spectatorii sunt rugati sa respecte ziua si ora reprezentatiei inscrise pe biletul achizitionat!

Accesul in sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video va fi interzis. Orice forma de fotografiere sau filmare este strict interzisa, iar nerespectarea acestui lucru poate determina evacuarea persoanei in cauza impreuna cu copilul/familia/insotitorii acesteia.

Toate spectacolele vor fi dublate in limba romana, fiecare avand o durata de aproximativ 90 de minute, cu o pauza de 15 minute.

Copiii pana la varsta de 12 ani inclusiv beneficiaza de bilete cu pret redus, insa accesul acestora in sala se va face doar in compania unui adult posesor de bilet, pe baza unui act valid care atesta varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev sau pasaport. In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet, pentru facilitarea accesului fiind necesar un act doveditor al varstei copilului.

Ultimele bilete pentru Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.