Răzvan și Dani aniversează cei șapte ani de matinal pe pârtie, la Predeal

DSC_2347“Ziua cea mai Neatza” va fi vineri, 6 februarie, la Antena 1, când matinalul prezentat de Răzvan și Dani va aniversa 7 ani.

Petrecerea va începe dis-de-dimineață, la Predeal, pe pârtie. Jocuri de iarnă, dans, invitați precum Lidia Buble, Pepe și Dj Sava sunt doar o parte din surprizele pe care echipa de la “Neatza” le-a pregătit pentru această ediție aniversară.

Acum șapte ani, Răzvan Simion și Dani Oțil au preluat “Neatza”, pe semnătură, de la Horia Brenciu.

Ne-am uitat în ochii lui Horia, i-am spus că o să avem grijă de ea, că o să-i păstrăm numele nealterat și că nu ne vom face de râs”, își amintește Dani. Și, de atunci, au făcut aproape 2.000 de emisiuni. Îmi vine greu să cred că au trecut atâția ani. Însă spunem “Neatza!” exact cu aceeași energie cu care am spus acum șapte ani!, adaugă Răzvan.

“Pe la anul cinci, oamenii din televiziune și din jur au început să aprecieze și mai mult longevitatea asta. Și, de atunci, ni se tot spune că suntem deja un show longeviv. Așa că, pe lângă întrebarea „cum e să spuneți de șapte ani Neatza?, oamenii din business mai pun una: “cât mai rezistați?” Le mulțumim pentru încredere și îi asigurăm că încă rezistăm!”, conchide Dani.

Așadar, distracția începe vineri, la 8 dimineața, pe pârtia din Predeal, în “Ziua cea mai Neatza”, cu Răzvan și Dani, doar la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.