Răzvan Marton, castigatorul Dansez pentru tine, s-a bucurat de Sarbatori alaturi de cei dragi

Răzvan Marton, cel care a câştigat cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine alături de Ilinca Vandici, s-a bucurat de sărbători alături de fratele lui mai mic şi de bunici. „Fratele meu a primit de la Moş Crăciun o sanie foarte râvnită, iar mie mi-a dat Dumnezeu multă sănătate şi cu recuperarea aproape totală a umărului”, a povestit Răzvan.

Crăciunul i-a adus lui Răzvan nu doar şansa de a merge, pentru al şaselea an consecutiv, la colindat împreună cu cei mai buni prieteni ai lui, ci şi responsabilităţi cu greutate: „În fiecare an sunt invitat la diverse şcoli, grădiniţe, biblioteci, în calitate de… Moş Crăciun şi nici acasă nu e mai puţină treabă de făcut. Tăiatul porcului e esenţial în familia noastră, bunicii prepară absolut tot, de la ei am învăţat tot ce ştiu şi în acest domeniu”, mai spune tânărul.

Dacă de Crăciun a stat pe lângă casă, Anul Nou l-a prins pe Răzvan pe drumuri. „Datorită emisiunii Dansez pentru tine am fost contactat de un ansamblu folcloric local pentru câteva reprezentaţii în mai multe localuri. Bineînţeles că am acceptat şi am întâmpinat noul an pe ritmuri de dans folcloric”, a dezvăluit Răzvan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.