Razvan Fodor – ispita in relatia Adelei Popescu cu Radu Valcan

Razvan Fodor va juca in “Pariu cu viata” incepand din sezonul 3, care va fi difuzat din 17 septembrie la PRO TV si va interpreta rolul lui Robert, directorul scolii care va pune bete in roate relatiei dintre Raluca (Adela Popescu) si Tudor (Radu Valcan).

“Predau clasicii la clasa a X-a. Regasesc in cancelarie o mare iubire din anii Conservatorului, pe Raluca. De cum ajung in noua functie si ma intalnesc cu Raluca, nu imi place din start relatia pe care o are cu profesorul de sport si incerc sa „imi bag coada”, ca vorba aia: „Oameni suntem, orgolii avem”.

Indicatiile primite de la regizorul Iura Luncasu il ajuta pe Razvan Fodor sa inteleaga foarte bine rolul sau in cadrul povestii din “Pariu cu viata” : “Iura mi-a sugerat sa merg pe un firesc al meu, ceea ce ma incanta foarte tare, pentru ca in pielea mea ma simt cel mai bine :)”, adauga Razvan.
Actorul va interactiona foarte mult si cu membrii trupei LaLa Band: “Avand in vedere ca impartasim aceeasi pasiune comuna, si anume muzica, este sigur faptul ca ne vom intelege de minune.”

Razvan Fodor s-a intors pe platourile de filmare dupa o escapada pe litoralul romanesc, unde a fost cu sotia lui, Irina si cu fiica de 1 an si 5 luni, Diana: “Vama Veche e singurul loc pe care il aleg cand vine vorba de turismul romanesc. Ne-am relaxat, iar acum am venit cu forte proaspete”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.