Razvan Fodor, in rol de travestit la „Serviti, va rog!”

Filmarile show-ului de la ProTV au inceput deja, iar invitatii supravegheati cu biciul de Nea Marin pun la cale in fiecare seara cate un party tematic asezonat din plin cu nastrusnicii.
Prin urmare, Nea Marin le va pune pe vedete, printre care se numara si Mihai Bobonete si Razvan Fodor, sa ia lectii de dans chiar de la pinguinii de la „Circo Aquatico Bellucci”.

image

Foto: www.protv.ro

Hip-hop, Hawaii, travesti, folclor, R’n’B, lambada – acestea sunt doar cateva dintre temele petrecerilor pe care invitatii trebuie sa le organizeze vara asta, la „Serviti, va rog”.

„Carui barbat ii place sa se deghizeze in femeie? Iata ca de data aceasta n-au avut de ales! Travesti – party ca la «Serviti, va rog!» n-a vazut Parisul! Cel mai incapatanat se va dovedi a fi Mihai Bobonete, o sa vedeti, cu el nu m-am inteles de nicio culoare, insa pana la urma tot ca mine iese. Cu tot cu colegii de la circul Bellucci, baietii se costumeaza in fete si fetele in baieti, ca sa iasa show de zile mari!”, spune Nea Marin, maestrul de ceremonii.

Chinuite fara exceptie de catre Nea Marin, nicio vedeta nu pare a fi la fel de nefericita ca Razvan Fodor. El este pus fata in fata cu ……

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.