Răzvan Dumitrescu de la Realitatea TV, la Antena 3

Invitat, în această seară, la „Sinteza Zilei”, la Antena 3, Răzvan Dumitrescu, fost realizator al talk-show-ului politic „Realitatea Zilei”, a confirmat transferul său la postul de televiziune al trustului Intact, scrie Evz.ro. Zvonul exista de mai multe zile.

„Am fost plăcut impresionat când am văzut solidaritatea din partea concurenţei. N-am făcut un secret din faptul că după 7 ani urma să închei contractul cu televiziunea la care am lucrat”, a declarat Răzvan Dumitrescu la „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, cu Mihai Gâdea.

Răzvan Dumitrescu a precizat că urmează să semneze zilele următoare contractul cu postul de televiziune Antena 3.

Mihai Gâdea, director la Antena 3 de la mijlocul lunii trecute, a vorbit despre mutarea lui Răzvan Dumitrescu ca despre transferul anului în televiziune.

Răzvan Dumitrescu, 7 ani la Realitatea TV

Grupul de presă Realitatea Caţavencu a anunţat pe 24 mai încetarea colaborării cu Răzvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia, începând cu data de 8 iunie 2010.

„Realizatorul a moderat în ultimii ani un talk-show politic la Realitatea TV , „Realitatea Zilei”. Grupul Realitatea-Catavencu îi mulţumeşte domnului Dumitrescu pentru colaborare şi îi doreşte mult succes la viitorul său loc de muncă”, se arată în comunicatul trustului la care a lucrat Răzvan Dumitrescu.

One thought on “Răzvan Dumitrescu de la Realitatea TV, la Antena 3

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.