Răsturnări de situație în Las Fierbinți, la PRO TV

În această joi, de la 20.30, personajele din Las Fierbinți au parte de răsturnari de situație care sunt pe cale să le schimbe destinul.

Las Fierbinti

Robi primește o serie de mesaje de amor de la un personaj supriză, iar mirajul dragostei îl determină să își abandoneze viața și să plece în lume cu noua lui cucerire. După ce își prezintă demisia și își ia rămas bun de la toată lumea, este cuprins de mustrări de conștiință și își pune la îndoială decizia de a pleca. Bobiță, Giani și Vasile sunt principalii vinovați de schimbările din viața lui Robi, însă rămâne de văzut în ce fel.

Firicel se pregătește să fie din nou tată, din acest lucru rezultând o întreagă dezbatere despre ce înseamnă nașterea unui copil într-o familie. Filosofiile lui Celentano, Firicel și Ardiles vor face deliciul telespectatorilor, iar ce urmează să descopere îi va lasa pe toți mască. Dalida înființează clubul veganilor și Firicel descoperă că fiul lui este un geniu al calculatoarelor.

Clubul Dalidei va naște mari controverse în tot satul, iar libertatea animalelor îi contrariază pe Bobiță și pe Vasile care pun la cale un plan pentru a opri această mișcare nouă. Cei doi îi conving pe toți să trimită animalele în vacanță, însă joi seară vom vedea unde vor ajunge bietele animale, care nu își doreau decât să se relaxeze.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.