Raluca Turcan, la “Dupa 20 de ani”: “Corect ar fi fost sa fiu anuntata ca am fost sacrificata din echipa lui Boc”

Raluca Turcan, presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, a fost invitata lui Cristian Leonte in editia din 22 mai a emisiunii “Dupa 20 de ani”, difuzata de Pro Tv incepind cu ora 10.00.

Deputata PD-L a raspuns intrebarilor moderatorului emisiunii si jurnalistilor Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul Financiar”) referitor la rezultatul recentelor alegeri din PD-L, posibila remaniere a guvernului, alegerile din 2012, dar si unor intrebari mai personale legate de accesoriile sale vestimentare, unele dintre ele in valoare de mii de euro.

 

Traian Basescu a dat ocazia PD-L-ului sa-si aleaga singur conducerea si presedintele”, a afirmat Raluca Turcan, raspunzind astfel intrebarii privind o posibila implicare a presedintelui Basescu in procesul electoral.

Emil Boc este o garantie a continuarii reformelor”, explica deputata PD-L motivul pentrucare Emil Boc a fost ales in functia de presedinte al partidului.

Cit priveste decizia premierului de a scoate de pe listele de candidati la functia de vicepresedinte numele Ralucai Tucan, aceasta a marturisit la “Dupa 20 de ani” ca situatia “i-a produs amaraciune” si “i s-a parut incorect”. Deputata PD-L a explicat ca a purtat doua discutii cu Emil Boc pe aceasta tema, iar premierul si-a exprimat dorinta ca Turcan sa faca parte din echipa sa. “Corect ar fi fost sa fiu anuntata ca am fost sacrificata din echipa lui Boc”, spune Turcan, care precizeaza ca a aflat de aceasta decizie chiar inainte sa-si tina discursul.

 

Referitor la afirmatia lui Traian Basescu ca alegerile legislative din 2012 se vor desfasura dupa noua Constitutie, Raluca Turcan a precizat ca aceasta afirmatie ar fi corecta daca s-ar putea realiza. “E nevoie de consens politic pentru realizare”, spune deputata PD-L, care a adaugat ca “e greu de crezut ca cei din Opozitie vor da poporului ce-i al poporului”.

Nu avem beneficii materiale de pe urma guvernarii nici eu, nici sotul meu”, a clarificat Raluca Turcanu raspunzind intrebarii lui Claudiu Pandaru despre hainele si accesoriile foarte scumpe cu care se afiseaza uneori deputata PD-L. “Fac un efort financiar”, spune Raluca Turcan. “Folosesc cartea de credit si platesc in mai multe luni”.

 

 

One thought on “Raluca Turcan, la “Dupa 20 de ani”: “Corect ar fi fost sa fiu anuntata ca am fost sacrificata din echipa lui Boc”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.