Radu Moraru: CNA face politie politica


In debutul partii dedicate „securistilor din presa” din emisiunea sa, „Nasul”, Radu Moraru i-a dat replica Gabrielei Vranceanu-Firea, care spusese anterior pe Antena 3 ca „Felicia” nu a luat bani de la Transelectrica, asa cum o acuzase Nasul. Moraru a replicat, conform Blogului lui Budescu:

Intr-adevar, Felicia nu a luat bani de la Trasnselectrica, ci a luat, prin Media Casa Press SRL, unde asociati sunt Gabi Firea si Camelia Voiculescu, de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare, care se ocupa de productia de apa grea, 1,42 de milioane de euro, in octombrie-noiembrie 2008.

Nasul a explicat apoi ca vrea sa demonteze diversiunea pe care i-a pus-o la punct Consiliul National al Audiovizualului (CNA), care ar „face politie politica”, pentru ca Radu Moraru, asa cum a anuntat, a adus probe. Exact atatea probe „[…]cat sa se retraga Ciutacu si cred ca va face bine, va mai asana aceasta retragere starea natiunii”, a spus Moraru.

Apoi a difuzat pe post un material video, „cu ce le iese pe gura din pacate unora”. Inainte insa Radu Moraru a amintit ca Victor Ciutacu „a lucrat cu doi ministri penali”, dintre care initial l-a pomenit pe Musetescu.

Apoi a pus in unda o marturisire a lui Ciutacu, de pe Antena 3, din emisiunea sa „Cuvinte Grele”, in care acesta spune, evident la zapaceala, ca este mandru ca a vandut tara impreuna cu Musetescu.

Cum lucra Victor Ciutacu atunci, ar fi lucrat apoi si cu Seres, sustine Radu Moraru, perioada in care a fost administrator la o firma, GES SA, unde erau actionari firme ca Laminate SA, Unirea sau Asociatia PROGES si alte persoane juridice de acest gen, cu multi arabi ciudati prin consiliile de administratie, ca acela despre care am mai pomenit, de la fostul RODIPET.

Bogdan Radulescu: Ciutacu e o rotita in mecanismul Estului

Bogdan Radulescu, fost realizator la Radio Romania Actualitati, acum face un master la Bruxelles. A fost marginalizat in RRA, dupa o emisiune din seria „Periscop”, pe 21 martie 2008, cand ataca problema „tonomatelor cu euro”. S-a ocupat de chestiunea Victor Ciutacu si, din ancheta sa, a rezultat ca acesta este un jurnalist mercenar, care a facut afaceri cu Fahti Taher si in general se afla in slujba unor grupuri de interese.

Citeste totul aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.