Puya, Andra, Andreea Balan si Connect-r canta in Trupa Trupelor

• Aflati la prima colaborare impreuna, cei 4 artisti care au primit, in aceasta formula, 1563 de voturi, tocmai au inregistrat piesa “Lovin’ ”, urmand ca in curind sa lanseze si videoclip.

In premiera in Romania, ProFM lanseaza “Trupa trupelor”. Ascultatorii ProFM

au votat pe site-ul www.profm.ro ce componenta romaneasca isi doresc in noua formatie si cistigator, cu 1563 de voturi, a iesit grupul alcatuit din Puya, Andra, Andreea Balan si Connect-R.

 

Cei patru tocmai au inregistrat piesa, separat – fiecare in studioul sau-,  dar cu siguranta filmarea videoclipului va fi o premiera atit pentru cei patru artisti, cit si pentru fanii fiecaruia dintre ei.

“Mi-a placut ideea ProFM-ului de a face o astfel de trupa si de a aduce mai multi artisti cu stiluri diferite impreuna.

Este o provocare pentru mine, deoarece eu nu am la activ multe colaborari in cei 14 ani de cariera, pentru ca nu am gasit persoanele potrivite si sunt si pretentioasa din punct de vedere artistic.

Dar acum, cei trei artisti cu care voi canta imi plac si sunt convinsa ca o sa iasa ceva frumos. Pe Andra o stiu de 15 ani si mereu am avut gandul de  a canta cu ea. Colaborarea cu Puya si Connect-R este de asemenea foarte interesanta,” spune Andreea Balan.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.