ProTV S.A. si UPC, parteneriat pentru distributia Voyo

ProTV S.A. si UPC au incheiat un parteneriat pentru distributia serviciului video on demand Voyo.

Accesul la Voyo, cel mai modern portal de entertainment, va putea fi achizitionat si de la magazinele UPC din toata tara, precum si prin intermediul site-ului companiei www.upc.ro din data de 6 august 2012.
Cu abonamentul Voyo integrat in serviciul de televiziune digitala/Fiber Power de la UPC, utilizatorii au acces la peste 500 de filme de box-office, seriale, emisiunile ProTV, precum si transmisiuni sportive sau concerte. Pana la finalul lui 2012, baza de continut voyo.ro se va extinde la peste 1000 de filme.

„Datorita parteneriatului cu UPC, consumatorilor de entertainment din Romania li se faciliteaza accesul la un serviciu modern si complet, care ofera continut exclusiv si 100% legal”, a declarat Costi Mocanu, Director General PRO TV SA.

„Parteneriatul cu Pro TV ne duce cu inca un pas mai aproape de promisiunea noastra, aceea de a deschide lumea digitala pentru toti romanii si de a le oferi experiente de neuitat. Casa digitala UPC se imbogateste astfel cu nou continut premium, disponibil pe Voyo.ro. Iar cu Internetul de mare viteza Fiber Power de la UPC, clientii nostri au oportunitatea de a se bucura la maximum de divertisment si continut de calitate si in mediul online” – declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Voyo.ro este o platforma online de entertainment cu continut premium, diversificat, exclusiv si legal. Continutul voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul ca utilizatorii beneficiaza, in conditii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, voyo.ro ofera nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, disponibile chiar in avans fata de difuzarea la TV.

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastra. Reţelele UPC Romania deservesc, în acest moment, aproximativ 1.146.100 de clienţi în 200 orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta în care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 15.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţa viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc în fiecare din acţiunile lor. UPC Romania este afiliata la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)
Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet în banda larga, pentru a-si conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 31 martie 2012, LGI oferea servicii de înalta calitate, catre aproximativ 20 milioane de clienţi din 13 ţari, în principal în Europa si Chile. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe si conţinut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.