ProTV, ProFM si MTV prezinta Revelionul Live Revolution in Piata Revolutiei

In ultima noapte a lui 2009, romanii sunt invitati sa-si ia palariile, caciulile sau sepcile si sa vina la o petrecere “Jos Palaria” organizata de ProTV, ProFM si MTV in Piata Revolutiei.

George Vintila si Claudiu Sara vor fi responsabili de atmosfera incendiara si ii vor aduce pe scena pe cei mai tari artisti ai momentului. VJ Oana se va afla in culise, unde va sta de vorba cu invitatii si va afla ce-si doreste fiecare pentru 2010. Distractia incepe inca de la ora 17.00, cand, pe plasmele amplasate in Piata Revolutiei, MTV va difuza cele mai tari videoclipuri din ultimii 20 de ani.

La ora 19.00, scena va fi invadata de dansatori profesionisti, dar si fani adevarati ai lui Michael Jackson, care au pregatit niste momente speciale in memoria starului. La ora 19.30, intra in actiune DJ-ii ProFM, iar de la ora 20.30, scena Live Revolution va fi luata cu asalt de Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj si Loredana.

Cei prezenti in Piata Revolutiei vor intra in 2010 sub o ploaie de artificii si un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul noptii, pentru prima oara in Romania, va avea loc un spectacol de proiectii 3D senzational, pe  cladirea Muzeului National de Arta a Romaniei.

Intreaga petrecere din Piata Revolutiei va fi difuzata integral de MTV si pe www.mtv.ro, incepand cu ora 20.30. Momente de la cel mai tare show al anului vor fi transmise de asemenea si pe ProTv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.