ProTV aniverseaza 1 milion de prieteni pe Facebook prin campania “Friends Like ProTV”

Like dupa like ProTV a adunat peste 1 milion de fani pe Facebook. “Friends like ProTV” este campania special conceputa pentru a celebra prietenia si a le multumi celor peste 1 milion de fani. Vedetele ProTV se vor transforma in mesagerii prieteniei si vor transmite diferite mesaje pentru cei care vor sa-i surprinda pe cei dragi.

image

Mecanismul este  foarte simplu: utilizatorul intra pe friends.protv.ro, se logheaza utilizand contul de Facebook si selecteaza vedeta ProTV care sa-i transmita mesajul prietenului sau. Acesta din urma va primi un link in “Mesajele Private” unde isi va putea urmari urarea pe care mai apoi o va putea  distribui tuturor prietenilor sai din lista. Andreea Esca, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Smiley, Pavel Bartos, Raluca Arvat, Corina Caragea, Florin Busuioc, Mihai Petre, Jojo, Oana Cuzino si cateva din celebrele personaje din “Las Fierbinti” sunt “mesagerii” prietenilor ProTV de pe Facebook. Urarile lor…atipice le vor face cu siguranta ziua mai frumoasa celor vizati.

Pe langa aplicatia care transforma vedetele in mesagerii prieteniei, ProTV pregateste si alte surprize in cadrul campaniei “Friends like ProTV”. Telespectatorii vor afla care sunt cele mai frumoase si mai de durata prietenii ale vedetelor ProTV, dar vor fi si ei invitati sa-si povesteasca sau sa isi arate cele mai frumoase povesti alaturi de prieteni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.