ProFM AC/DC – cel mai nou stream de pe www.profm.ro

ProFm lansează din această săptămînă un nou radio online, care îi va încînta pe rockeri în general şi în special pe fanii trupei AC/DC.

Stream-ul ProFm AC/DC de pe www.profm.ro va difuza non stop muzica legendarei trupe australiene, care a fost înfiinţată în 1973 şi care va concerta în luna mai în România.

Iubitorii trupei AC/DC au acum pe Profm.ro un radio dedicat formaţiei lor favorite şi ca o noutate, pe lîngă piese foarte cunoscute precum T.N.T., The Jack, Highway to Hell, Back in Black, For those about to rock, We salute you, Thunderstruck şi în afara albumelor scoase de-a lungul timpului, pe ProFM AC/DC se vor auzi si cele mai bune interpretări live ale trupei„, a explicat Bogdan Graur, Manager Proiect – ProFM Live Streams.

O dată cu lansarea ProFM AC/DC, ProFM numără nu mai puţin de 23 de stream-uri printre care ProFM Alternative, ProFM Latino, ProFM Black, ProFM Love, ProFM Classic, ProFM ’90, ProFM Reggae, ProFM ’80, ProFM Sofa, ProFM Dance, ProFM Xmas, ProFM Michael Jackson – toate create special pentru a satisface cele mai diferite gusturi în materie de muzică bună.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.