Mandruta, atacat de Florin Calinescu

Prezentând noul format de emisiune pe care îl va modera, Lucian Mândruţă a lovit în Florin Călinescu. Prezentatorul Observatorului a spus despre fostul PRO TV- ist că nu era deloc disciplinat. La rândul său moderatorul emisiunii „Chestiunea zilei” a luat atitudine şi îi răspunde cu aceeaşi monedă, scrie Cancan.

„A încercat şi Călinescu, a şi reuşit, dar el nu a avut disciplină… Călinescu vorbea de unul singur câte o oră. Noi ce facem aici este exact reţeta clasică, cu texte pregătite înainte, momente mult mai scurte, mai mult ritm, şi bineînţeles…disciplină”, aceasta a fost replica dată de Mândruţă, care a reuşit să aprindă un noul scandal.

Călinescu s-a apărat, aducând in discuţie audienţele uriaşe înregistrate de emisiune la acea vreme, dar a vorbit si despre adulterul comis de Mândruţă, care nu este tocmai în pozitia corectă de a vorbi despre disciplină.

„Mândruţă, care sparge căsnicii şi plimbă nevestele altora pe câmpuri, îmi dă mie lecţii de disciplină? Cine este acest Mândruţă? Un copil care nu ştie să facă răutăţi. Nu contează dacă vorbeam singur în emisiune sau vorbeam cu altcineva. Audienţele pe care le făceam au contat cel mai mult.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.