ProFM a dat startul concertelor pe plaja in Costinesti

ProFM Baga Mare toata vara-n toata tara si prezinta alternativa zilelor lenese petrecute sub razele soarelui: Cautatorii de Comori.

image

Cat e vara de lunga, DJ-i ProFM strang randurile cot la cot cu turistii din Costinesti si incep cea mai tare cautare… de la mare! Ideea e simpla: toata lumea sapa in nisip si se alege cu premii.
Nu lipsesc nici concertele LIVE, startul fiind dat deja de fetele de la Blaxy Girls care au venit la studioul ProFM de pe plaja Arruba si au cantat LIVE 3 piese- Dear Mama, If you feel dar si noul lor single „Ma mut la mare”.

image

Madalina, DJ-ita ProFM detasata pe litoral alaturi de Greeg si Marius Onuc, a aflat de la Blaxy Girls ca pregatesc un turneu inedit prin cele mai importante orase din tara si ca isi petrec foarte mult timp zilnic in studio.

image

Fiecare saptamana va aduce noi concerte ProFM, iar cei mai tari artisti romani nu vor rata ocazia de a canta in direct la Studioul ProFM de pe plaja Aruba din Costinesti, pentru ca distractia nu se aude doar pe litoral, ci in toata tara.
Pentru cine nu prinde distractia pe www.profm.ro, in fiecare vineri de la ora 18.00, ProFM Baga Mare emisiune cu cele mai tari faze de la mare, pe MTV Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.