Primul duel, prima eliminare la”Dansez pentru tine”

Vineri seara, la Pro Tv, primul duel al noului sezon va aduce si prima eliminare din competitie. Dragos Bucurenci si Elena Geru sau Doru Todorut si Emanuela Oprisan sunt la un pas de a-si dansa ultima sansa in ringul de la “Dansez pentru tine”.

Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care pot decide soarta celor doua perechi aflate la duel, votand perechea pe care si-o doresc mai departe in concurs prin sms la 1276 cu textul “Dragos” sau “Doru” sau telefonic atat din tara, cat si din strainatate la 0900760602 pentru Dragos si Elena, respectiv 0900760600 pentru Doru si Ema.

Duelistii vor avea de trecut un duel dificil pentru care s-au pregatit multe ore pe zi saptamana aceasta. Dragos si Doru alaturi de partenerele lor vor avea de dansat cele doua stiluri care i-au condamnat la duel, quickstep si stomp, dar si unul dintre dansurile noii editii, salsa sau dansul-ritual.

Catalin Botezatu, Catalin Morosanu, Anamaria Ferentz, Diana Dumitrescu, Iuliana Luciu si Andreea Spataru vor lupta pentru a cuceri juriul in pasi de salsa, dar si in coregrafii elaborate pentru un alt stil nou introdus in competitie, dansul-ritual. Fie ca vor face ritualul ceaiului in platoul emisiunii, fie ca vor prezenta dansul haka, perechile concurente vor aduce din nou spectacolul  in ringul visurilor.

In ring vor reveni pentru un dans special, menit sa ajute un caz dificil din afara concursului, doi indragostiti care au fost pe rand concurenti in sezoanele trecute ale emsiunii “Dansez pentru tine”. Laura Cosoi si Smiley vor dansa un tango pe una dintre piesele cantaretului, iar Stefan Banica pregateste un moment artistic special in editia de vineri, alaturi de Madalina Manole.

One thought on “Primul duel, prima eliminare la”Dansez pentru tine”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.