Prima TV il acuza pe Mihai Bendeac ca a incalcat contractul si ca are o atitudine neprofesionista


Asa cum anunta pe site-ul sau si in ziarul Gandul, actorul Mihai Bendeac a decis sa paraseasca postul Prima TV si Mondenii, trupa alaturi de care s-a bucurat de mare succes timp de trei ani.

Bendeac a anuntat ca se afla de o luna in negocieri cu Antena1 si ca, in premiera, va semna contractul de munca in direct.

Decizia actorului, dar mai ales faptul ca nu a anuntat in prealabil televiziunea la care a lucrat i-au suparat pe cei de la Prima TV, care au trimis urmatorul comunicat. Mihai Bendeac este acuzat ca a incalcat prevederile contractuale si ca a dovedit o atitudine neprofesionista.

„In urma anuntului facut public de Mihai Bendeac pe site-ul personal, ne exprimam dezamagirea cu privire la decizia sa de a parasi trupa Mondenii si postul Prima TV.

Prin aceasta decizie Mihai Bendeac a incalcat prevederile contractului incheiat cu SBS Broadcasting Media SRL. Subliniem ca SBS Broadcasting Media SRL a respectat in totalitate prevederile acestui contract si am asteptat de la el aceeasi conduita.

Prin urmare, consideram neprofesionista atitudinea lui Mihai Bendeac fata de cei care, in ultimii trei ani, au crezut si investit in el, si l-au transformat dintr-un actor de teatru intr-un profesionist de televiziune.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.