Prima ediţie The Jazz Cave Festival va avea loc la Peştera Ialomiţei

jazz cave festival

50 de artişti vor concerta la prima ediţie The Jazz Cave Festival, care se va desfăşura în perioada 2-4 iunie, la intrarea în Peştera Ialomiţei, din Masivul Bucegi.

Organizatorii şi-au propus să aducă în oferta culturală un eveniment de tradiţie care să celebreze, alături de public, diversitatea muzicii de jazz, printr-un festival multi-cultural şi de responsabilitate socială.

Peştera Ialomiţei, una dintre cele mai spectaculoase din patrimoniul speologic, va deveni o scenă naturală pentru un număr de peste 50 de artişti confirmaţi.

Unele dintre cele mai bune voci şi formaţii autohtone vor fi prezente alături de tineri muzicieni aflaţi în plină afirmare, potrivit unui comunicat al Uniunii de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România transmis Agerpres.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe pagina de Facebook The Jazz Cave Festival.

Evenimentul se va desfăşura în acord cu toate prevederile legale, precum prima ediţie – pilot, The Jazz Cave Beginnings, care a avut loc în octombrie 2020.

Biletele sunt disponibile prin myticket.ro, vizitarea Peşterii fiind inclusă în costul biletului alături de un pahar de vin bio din podgoriile Domeniul Bogdan.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.