Prietenii TVR 2 s-au răcorit cu Epoca de Gheaţă 4

La un an de la debutul seriei de acţiuni „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”, marţi, 3 iulie, prietenii TVR 2 au petrecut o seară călduroasă de vară la Cinema City Cotroceni, răcorindu-se cu delicii reci la premiera filmului Epoca de Gheaţă 4, cel mai aşteptat film de animaţie al verii. Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă este continuarea aventurilor personajelor din seriile anterioare: Manny, Diego şi Sid.

Jurnaliştii, bloggerii şi câştigătorii concursurilor organizate pe pagina de Facebook TVR 2 s-au întâlnit cu vedetele TVR Gianina Corondan, Lucian Pârvoiu, Mihai Răzuş, Sonia Argint Ionescu, băieţii trupei Mandinga (reprezentanta noastră în acest an la concursul Eurovision), dar şi cu membrii echipei naţionale de polo, care vor putea fi urmăriţi în curând la TVR evoluând la Jocurile Olimpice de la Londra. Sportivii au venit la premiera filmului Epoca de Gheaţă 4 cu numai câteva ore înaintea plecării la Dublin Cup, ultima competiţie importantă înaintea Jocurilor Olimpice.

Organizatorii Cinema City, TVR 2 şi Odeon, au organizat la AFI Palace Cotroceni lansarea în avanpremieră a filmului, dar şi o petrecere pe gheaţa. Copii cu vârste între 6 şi 11 ani de la şcoala de Patinaj Artistic şi-au demonstrat măiestria, în timp ce în mijlocul patinoarului era sculptat titlul, dar şi simbolul filmului de-a lungul celor patru serii, ghinda lui Scrat. Cei care au făcut fotografii la eveniment au avut posibilitatea de a le primi la finalul filmului gata printate de partenerul evenimentului, Epson.
Ca de fiecare dată, fotografiile de la eveniment pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 – www.facebook.com/fanTVR2.

Filmul distribuit în România de Odeon Cineplex, Epoca de Gheaţă 4: Continente în Derivă, se lansează din 6 iulie în cinematografele Cinema City din toată ţara, în format digital 3D dublat şi subtitrat.
Week-end-ul trecut, Epoca de Gheaţă 4 a luat locul 1 în Top Box Ofiice, înregistrând încasări de 80.3 milioane de dolari, deschizând pe locul 1 în toate cele 34 de ţări în care s-a lansat deja.
Predecesorul său, Epoca de Gheaţă 3, este filmul de animaţie cu cele mai mari încasări internaţionale din toate timpurile, însumând 690 milioane de dolari încasaţi în afara Statelor Unite, un total care se aşteaptă să fie depăşit de Epoca de Gheaţă 4.

Foto: Ioana Chiriţă / TVR

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.