Preselecţiile pentru Românii au talent au început. Iată programul caravanei

Preselecțiile noului sezon Românii au talent au început duminică, iar prima Romanii au talent (1)oprire a caravanei a fost la Brașov, unde au venit sute de români. Nu doar locuitorii de aici s-au prezentat la preselecții, ci și persoane din Argeș, Dâmbovița, Prahova, Galați, Tulcea sau Buzău.

Participanții au dovedit încă o dată că românii sunt talentați, originali și plini de imaginație. Cântăreți, instrumentiști, actori, dansatori, pictori, sculptori, contorsioniști, luptători de arte marțiale, parkour, toți au fost  prezenți la prima rundă de preselecții pentru cel de-al șaselea sezon al show-ului.

Dacă cel mai mic concurent prezent la audițiile de duminică are cinci ani și a venit însoțit de familie, la polul opus au fost concurenți de 75 de ani, care au dovedit că talentul nu are vârstă.

Romanii au talent (2)Caravana “Românii au talent” continuă joi, 7 octombrie la Timișoara, la hotel Lido, fiind urmată de  Oradea pe 9 octombrie la hotel Ramada, Cluj-Napoca pe  11 octombrie la hotel Golden Tulip Ana Dome, Chișinău pe 20 octombrie la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților. Ultima oprire a caravanei va fi la Iași, pe 4 noiembrie, iar preselecțiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate audițiile din cele șase orașe vor începe la ora 09.00.

Cel de-al șaselea sezon Românii au talent invită participanţii să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului de 2.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.