Preşedintele Traian Băsescu, invitat La vârf

 Summit-ul de la Vilnius este principalul subiect de discuţie al Preşedintelui TraianBasescu_LaVarf_bisRomâniei cu Mihai Rădulescu în talk-show-ul de miercuri, 27 noiembrie, în direct la TVR 1 şi TVR+, la ora 18.50

 

28 noiembrie, Vilnius. Uniunea Europeană şi două ţări din fostul spaţiu sovietic se află în faţa unui moment decisiv. Vor semna Ucraina şi Republica Moldova acordul de asociere? Preşedintele României, Traian Băsescu este invitatul lui Mihai Rădulescu la emisiunea La vârf de miercuri, 27 noiembrie, în preziua summit-ului la care va participa. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, de la ora 18.50.

Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius are loc pe 28-29 noiembrie. Care este miza pentru România a acestui moment? Este principalul subiect pe care Mihai Rădulescu îl va aborda în discuţia pe care o va avea cu preşedintele Traian Băsescu.

În talk-show-ul La vârf, subiecte din actualitatea socială, politică şi economică sunt abordate în scopul informării obiective, echilibrate şi prompte a telespectatorilor, prin analize serioase, dar nu stufoase şi plictisitoare. Invitaţii sunt „la vârf” în domeniile lor de activitate, actori ai scenei politice, sociale, economice, dar şi analişti, buni cunoscători ai subiectelor în discuţie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.