Pompilia Stoian vine la „ÎnTrecerea anilor”

• La TVR 1, în fiecare sâmbătă, ora 21.00, întâlnire în direct cu Mircea Radu

Interpreta Pompilia Stoian vine sâmbătă seară special din Germania, pentru a fi prezentă la cea de-a doua ediţie a emisiunii „ÎnTrecerea anilor” din sezonul 3. Melodia ei, „Prieten drag”, a dat naştere unui moment ieşit din comun: Pompilia Stoian a încălcat regulamentul festivalului de la Mamaia prin faptul că a oferit publicului un bis, deşi era interzis. Telespectatorii vor afla dacă a fost pedepsită pentru asta şi cum a reuşit interpreta să părăsească ţara în anii ’60.

Cum anii ’90, având-o căpitan de echipă pe Iulia Pârlea, au câştigat prima ediţie a celui de-al treilea sezon „ÎnTrecerea anilor”, sâmbătă, de la ora 21.00, decada anilor ’90 se va întrece cu anii ’60, conduşi de Selena. Din această toamnă, prietenii de acasă ai emisiunii pot vota pentru decada favorită şi susţinătorii acesteia trimiţând un SMS la numărul afişat pe ecran în timpul emisiei.

Gabriel Cotabiţă, Sofia Vicoveanca, Mariana Deac, Anca Sigartău vor fi în platoul emisiunii pentru a aduce argumente serioase în favoarea celor două decade din concurs: anii ‘90 şi anii ’60.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.