Polițiștii rutieri testează noile gadgeturi la Distractis Show de la TVR 1

• Duminică seară, TVR 1 aduce umorul în casele românilor. De la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi la Distractis Show

Gazda din această seară de la Distractis Show va fi un rege al asfaltului (Costel Căjvăneanu – Doru Antonesi), unul dintre acei regi care ne fac nouă viața grea și lor una ușoară. Telespectatorii vor afla de ce nu se termină niciodată de construit autostrăzile la noi, dar și dorințele ascunse ale regilor asfaltului: să apară și ei pe copertele revistelor, precum Elena Udrea și Radu Mazăre. De altfel se va postula un adevăr: în România construcția de drumuri este o poezie, după Tudor Arghezi:

 

“Din bitum, șpagă, piatră și gunoi,
Iscat-am trotuare și străzi noi.
Ca să schimbăm acu grămadă
Bordura în asfalt și prafu-n-autostradă”.

La ChixFactorul de astăzi, va avea loc “reconstituirea” celui mai mare chix de la Ministerul Transportului din această toamnă: proiectarea autostrăzii Arad – Nădlac peste granița cu Ungaria. Membrii juriului, domnii Marko Bela (Doru Pîrcălabu) şi chiar președintele Traian Băsescu (Marius Aciu) vor fi martorii “reconstituirii”, alături de muncitorii români (Silviu Petcu și Florin Constantin), vameșul ungur (Ioan Gyuri Pascu) și proprietara terenului peste care va trece autostrada (Paula Chirilă).

Nu putea lipsi din această emisiune un interviu cu “oamenii de fotbal” implicați în zecile de scandaluri din fotbalul românesc. Astfel, gazda emsiunii, dl. Costel Căjvăneanu îi va avea invitați la interviul “Garantat 0%” pe un președinte de club (Ioan Gyuri Pascu), pe un suporter violent (Bogdan Cotleț) și pe un arbitru (Cristi Grețcu).

Tot la Distractis Show a fost surpinsă la lucru o echipă operativă a Brigăzii Rutiere, în filmul de mare succes “Refracții rutiere”, cu agentul Ialomilițianu (Florin Constantin) și agenta Marieta (Simona Stoicescu). Ei vor testa ultimile invenții în domeniul auto: din România, convorbirile polițist – conducător auto trebuie înregistrate; și din Rusia – alcooltesterul cu spectrometrie laser.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.