Plushenko revine la Europene si Olimpiada din 2010

Campionul olimpic rus Evgheni Plushenko a anunţat că se pregăteşte să revină în circuitul competiţiilor oficiale, odată cu Campionatele Europene din debutul anului 2010, care vor avea loc la Tallinn, în Estonia, la Saku Suurhall Arena, apoi urmează să se pregătească pentru asaltul olimpic: Olimpiada de iarnă de la Vancouver, din februarie, scrie Florin Budescu pe Stareapresei.ro.

Plushenko a stabilit un nou record mondial, de 271.59 de puncte, când a câştigat cel de-al optulea titlu de campion al Rusiei, anunţă AFP. La exerciţiul liber, patinatorul de 27 de ani a fost notat cu 171.50 de puncte. Evgheni a patinat pe “Tango Amor”, cântecul lui Edwin Marton, în oraşul său natal, la “Jubilee Ice Palace”.

Îmi apreciez evoluţia de la Campionatele Naţionale ale Rusiei cu trei puncte din cinci – maximum”, a declarat Plushenko, după ce a câştigat competiţia.

M-am antrenat numai timp de o săptămână, înainte de Campionatele Naţionale ale Rusiei. Acum trebuie să ajung în formă maximă, pentru Campionatele Europene şi Olimpiadă”, a spus Plushenko.

Citeste totul pe Stareapresei.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.