PINA – proiecție specială de Ziua Îndrăgostiților la Cărturești Verona

Parada Film și Cărturești Verona îi invită pe toți cei îndrăgostiți de film, dans și muzică la proiecția specială a documentarului PINA, marți, 14 februarie de la ora 19.00. Evenimentul va avea loc în mansarda librăriei Cărturești (str. Arthur Verona, nr. 13-15), iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

DVD-ul PINA, deja existent pe rafturile librăriei, va putea fi achiziționat doar de Ziua Îndrăgostiților la prețul special de 40 de lei.

Filmul PINA, în regia lui Wim Wenders, a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2011 de către Academia Europeană de Film. De asemenea, filmul este nominalizat la Premiile Oscar și se bucură deja de o serie de distincții importante.
Așa cum este prezentat de regizorul Wim Wenders, PINA este un film pentru Pina Bausch, una din cele mai importante și apreciate coregrafe ale dansului contemporan. Filmat cu trupa de dans Tanztheater Wuppertal Pina Bausch, producția ilustrează revoluționara și originala artă a marii coregrafe germane, care a murit în vara anului 2009.

PINA a fost lansat pe marile ecrane în toamna anului trecut și a fost cel mai vizionat documentar în cinematografele din România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.