Phoenix si Vlad Mirita in concert

In 28 aprilie, Phoenix va aduce pe scena Salii Palatului SYMPHOENIX, un spectacol de mare calibru cu un repertoriu de aproximativ 20 de piese ale fomatiei, unele regasindu-se si in Symphoenix1, interpretate impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti si acompaniati de corul Accoustic, informeaza Party TV.

Printre invitaţii speciali ai serii se vor numără Moni Bordeianu, tenorul Vlad Miriţă, prim-solista Operei Române Tina Munteanu şi Adrian Petrescu (oboi şi saxofon).

In conferinta de presa ce a precedat evenimentul au raspuns intrebarilor si au oferit detalii
Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Cristi Gram, Vlad Mirita, dirijorul Daniel Jinga, Nicoleta Ion de la Vreaubilet.ro din partea organizatorilor si Oana Roman ca reprezentata a sponsorului principal.

Concertul va fi sub forma unui recital. Chiar daca piesele Phoenix sunt usor de memorat si fredonat, ele sunt foarte complexe din punct de vedere tehnic. Sunt foarte multe piese ale formatiei care pot fi reorchestrate interesant, a spus Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei
Simfonice Bucuresti.

Din cele 26 de piese propuse vor ramane in repertoriul final 20. Vlad Mirita a declarat pentru PartyTv ca doua piese le va interpreta singur (aflati desprece piese este vorba in emisiunea Rock & Metal de miercuri, 21 aprilie, ora 23), dar ca in principiu Covaci  isi doreste ca piesele sa fie cantate impreuna, sa fie cu totii pe scena in acelasi timp.

Citeste totul aici

2 thoughts on “Phoenix si Vlad Mirita in concert

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.