Petrecerea de lansare Digi24, in prezenta a sute de personalitati, cu proiectii de holograme si confetii

• 1 Martie, ziua Martisorului, a adus pe piata media din Romania cel mai tanar si indraznet proiect marca RCS&RDS, Digi24, singura televiziune de stiri care emite in format full HD din Romania.

Petrecerea de lansare a fost una plina de fast, lumina si culoare. La Palatul Parlamentului, in prezenta a sute de personalitati din Romania, Andi Vasluianu, gazda serii, i-a invitat pe toti in lumea Digi24. Cu ajutorul unei supertehnologii, invitatii au luat parte la teleportarea prezentatorilor emisiunii „Romania 24”, Emma Zeicescu si Cosmin Stan, a corespondentului special Bogdan Ocanaru si a Iulianei Ciugulea, realizatoarea emisiunilor „Conversatii esentiale” si „Dígicult”.

Pe scena amplasata in sala Unirea a Palatului Parlamentului au urcat, pe rand, premierul Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, care a cerut echipei de la Digi24 sa-l convinga sa nu schimbe niciodata canalul, presedintele grupului RCS&RDS, Alexandru Oprea, care a reafirmat sustinerea pe care Digi24 o are din partea uneia dintre cele mai serioase, corecte si stabile companii din Romania, si George Orbean, manager de proiect Digi24, care a vorbit despre efortul pe care echipa Digi24 l-a facut, in ultimele 12 luni pentru a aduce acest proiect pe micul ecran, in casele a milioane de romani.

In aplauzele invitatior, rand pe rand, pe scena au urcat prezentatorii si realizatorii emisiunilor Digi24, o parte din echipa de peste 500 de oameni care munceste de un an de zile la realizarea primei televiziuni de stiri full HD din Romania. Laura Teodoru, Olivia Paunescu, Marius Pancu, Mircea Ivan, Luca Niculescu, Sanda Nicola, Alice Iacobescu, Anca Dumitrescu, Timeea Bereczki, Diana Bart, Oana Zamfir, Simona Taranu, Marius Dobrescu, Balasz Balabas, au urcat, rand pe rand pe scena, in aplauzele audientei.

La evenimentul de lansare al Digi24, eveniment la care au luat parte peste 500 de invitati, au fost prezenti oameni politici, oameni de afaceri, sportivi renumiti si vedete ale vietii mondene. Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga, Cristian Adomnitei, Cozmin Gusa, Calin Popescu Tariceanu, Mircea Geoana, Relu Fenechiu au luat parte la evenimentul de lansare a primei televiziuni de stiri din Romania care emite full HD.
Si personalitati din lumea sportului, prezente la eveniment  – Gica Popescu, Dumitru Dragomir, Ilie Dumitrescu, Mihai Stoichita, Octavian Belu, Mariana Bitang, Andreea Raducan –  au urat Digi24 succes si stiri corecte.
Cu o grila de programe care cuprinde, pe langa stiri, saptamanal, si 18 emisiuni de cultura, bune maniere, film, pentru copii, etc, cu o echipa de profesionisti pregatiti sa aduca, 24 de ore din 24, informatia corecta si neviciata, stirile echidistante si echilibrate, Digi24 este, incepand din 1 martie, singurul canal de stiri din reteaua RCS&RDS care emite in format full HD.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.