Petrecere de pomina pentru Carcotasi

Marti, 13 aprilie, zi cu ghinion pentru unii, motiv de sarbatoare pentru altii.

Carcotasii de la Prima TV au aniversat un deceniu de cand Serban Huidu s-a pus pe carcotit. Si, pentru ca i-a placut, nu numai ca a continuat, dar si-a marit echipa. Cei 10 ani au fost marcati printr-o petrecere de la care nu au lipsit invitatii surpriza si tortul aniversar.

Alaturi de Huidu, Gainusa, Mistretu’, Pustiu’, Dezbracatu’, Hrubaru, Bebelusele si trupa Jukebox au fost si colegii din presa, dar si fanii de pe Facebook, care au participat la filmarile pentru editia aniversara, le-au urat “La multi ani!”, iar la final au inchinat un pahar de sampanie in cinstea celor 10 ani de “Cronica Carcotasilor”.

Mihai Gainusa a avut parte de o surpriza de proportii si la propriu si la figurat. Acesta a primit din partea colegilor un cadou urias, din care a iesit nimeni altul decat Cataliiiiiin Smarandescuuu. El a tinut sa-i felicite personal pe Carcotasi si sa-i stranga mana prieteneste lui Misu’, in amintirea farsei puse la cale de Serbanica, cu ani in urma.

Un alt invitat de seama a fost maestrul bucatar Horia Virlan, care le-a adus sarbatoritilor un tort personalizat. Atmosfera a fost intretinututa de Nelu Ploiesteanu, care le-a compus special o melodie. Distractia a tinut pana dupa miezul noptii, atunci cand toti cei prezenti au incins o hora si s-au pus pe chiuit.

2 thoughts on “Petrecere de pomina pentru Carcotasi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.