Peste doua milioane de telespectatori au urmarit “Vocea Romaniei”

Prima editie a Confruntarilor de la “Vocea Romaniei” s-a lasat cu lacrimi, dar si cu multa bucurie pentru concurentii care au trecut in etapa urmatoare. Si audientele au fost pe masura. Astfel marti, 1 noiembrie, Pro Tv a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la 21.10 peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie. Si la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea in minutul de aur de la 22.15 – 14,4 puncte de rating si o cota de piata de 41,0%. In acest minut, Antena 1 obtinea doar 3,3 puncte de rating si 9,5% cota de piata.

ProTV a fost lider de piata incontestabil pe toate segmentele de public, pe toata durata emisiunii (20.16-22.21). Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 11,1 puncte de rating si o cota de piata de 29,7% , in timp ce Antena 1 obtinea mai putin de jumatate, 5,2 puncte de rating si 14,0% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat 9,4 puncte de rating si o cota de piata de 20,9%, Antena 1 obtinind doar 5,6 puncte de rating si 12,3% cota de piata.

Pe tot parcursul pregatirii duetelor, cei patru antrenori au avut ajutoare de nadajde in consilierii lor: Dana Dorian, Randi, Alex Velea si Monica Anghel. Decizia de a renunta la cite un concurent din fiecare duet pregatit s-a dovedit a fi una extrem de greu de luat, uneori chiar imposibil. Horia Brenciu a plins atunci cind a fost nevoit sa aleaga doar una dintre concurentele sale pentru a merge mai departe. Duetul pregatit de Iulia Puschila si Krisztina Koszorus a fost unul de senzatie,  lucru care i-a ingreunat si mai mult sarcina lui Horia Brenciu. Acesta a reusit abia dupa lungi deliberari sa ia o decizie in privinta duetului pregatit de Iulia Puschila si Krisztina Koszorusiar: cistigatoarea a fost Iulia. Vadit impresionat de spectacolul oferit, Horia Brenciu a remarcat ca fetele au dat un exemplu intregii industrii muzicale romanesti si o lectie de bun simt  tuturor.

Cel de-al doilea duel pregatit de antrenorul Horia Brenciu s-a dat intre Vlad Stoia si Claudiu Mirea, cel dintii apreciat pentru timbrul sau cald si plin de sensibilitate, iar cel de-al doilea pentru siguranta din vocea sa. “Artistul” Claudiu Mirea a cistigat insa in fata “contabilului” Vlad Stoia.

Nici pentru Smiley, Marius Moga sau Loredana decizia de a renunta la unul dintre concurenti nu s-a dovedit mai usor de luat. Chiar daca una dintre concurentele sale s-a speriat de nivelul ridicat al competitiei si a ales sa se retraga din concurs, Smiley a reusit pentru prima editie a “Confruntarilor” sa pregateasca un duet surprinzator intre Catalin Dobre si Ionel Istrati. Chiar daca acesta din urma a pierdut in favoarea lui Catalin, Smiley i-a propus lui Ionel sa lucreze impreuna la o piesa in limba rusa. “M-ati facut mindru”, le-a spus Smiley, iar pe Catalin l-a purtat in brate, la fel cum a facut si atunci cind l-a ales in echipa sa.

Duetul dintre Stefan Stan si Florina Nitulescu a fost un “show adevarat”, dupa cum au declarat toti cei 4 antrenori. “Vagabondul si domnisoara”, cum i-a numit Smiley, au obtinut si primul bis al serii. “Am avut impresia ca ataca apasii” – a spus Horia, impresionat de inflexiunile vocale ale lui Stefan! “Esti schizo! Esti mai multi intr-unul!”, i-a spus la rindul lui Marius Moga. “Un duel foarte interesant!” a fost concluzia trasa de antrenori, carora li s-a parut foarte grea decizia de a alege intre cei doi. Chiar daca Florina a fost laudata pentru vocea sa puternica si speciala la cei 18 ani ai sai, cistigatorul serii a fost Stefan Stan.

Concurentii lui Marius Moga au oferit si ei un spectacol total, antrenorul declarandu-se incintat de felul in care si-au facut treaba “duelistii” sai si a ales sa mearga mai departe cu Cristian Sanda si Sebastian MunteanCristian Sanda si Aura Pohoata au oferit o intrepretare total atipica a melodiei “Cry me a river” a lui Justin Timberlake, o versiune orginala. “Mi-as fi dorit sa fi avut vocea lui Cristi la 18 ani”, a declarant incintat Randi, consilierul lui Moga.

La rindul lor, Irina Gorga si Sebastian Muntean au fost o adevarat echipa si au oferit un duet de exceptie. “Ati fost foarte dulci impreuna”, le-a spus Loredana , iar Horia Brenciu a tinut sa puncteze sensibilitatea antrenorului Marius Moga.
Loredana, secondata de consilierul sau, Dana Dorian, au fost foarte incintate de spectacolul oferit de Aminda Dienes si Ana Odagiu. “Sint foarte mindra de voi, v-ati audodepasit”, au fost cuvintele Loredanei, incintata de elevele sale. Aminda Dienes le-a oferit o bucurie de zile mari mamei si bunicii sale, aflate in culise in momentul in care aceasta a fost declarata cistigatoarea “duelului” si preferata Loredanei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.