Johnny Depp are tatuaje-jurnal

Johnny Depp (actorul cu care telespectatorii Pro Cinema se vor intalni in editia din 6 noiembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, difuzata incepind cu ora 12.00) a recunoscut ca va continua sa se tatueze, pentru ca fiecare tatuaj de pe corpul lui spune o anumita poveste.

Am un jurnal in care scriu in mod constant, ceea ce cred ca este un lucru bun pentru creier. Insa tatuajele mele spun si ele o poveste. Imi amintesc de un anumit loc, de o anumita perioada, asa ca sunt si ele un fel de jurnal. Voi continua sa-mi fac tatuaje tocmai din acest motiv”, explica Johnny Depp.

La “Lumea Pro Cinema”, telespectatorii vor putea vedea imagini de la premiera filmului “Jurnalul unui iubitor de rom” (“The Rum Diary”) si urmari un scurt interviu cu Johnny Depp, pentru care acest film are o semnificatie deosebita. In interviu, Depp vorbeste despre relatia sa speciala cu scriitorul Hunter S. Thompson, al carui roman a inspirat filmul. “Era un om de o mare intelepciune si unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”.

In acceasi emisiune vor mai putea fi urmarite interviuri cu Emma Stone, Justin Timberlake, dar si cu cea mai tinara colega de distributie a lui George Clooney – fiica sa din filmul „The Descendants”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.