Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori au urmarit “Vocea Romaniei”

Romanii au fost cu ochii si cu urechile pe cea de-a doua editie a show-ului “Vocea Romaniei” de la ProTV. Conform Kantar Media, emisiunea a fost lider detasat de audienta pe toate segmentele de public.

Batalia vocilor a continuat marti seara la ProTV. Antrenorii si-au mai ocupat cateva din cele 14 locuri disponibile pe care fiecare le are in echipa sa. Nivelul concurentilor este din ce in ce mai ridicat, iar lupta dintre Loredana, Marius Moga, Smiley si Horia Brenciu devine tot mai apriga.

Seara a fost deschisa de Cristina Caramarcu, colega de trupa a lui Marcel Lovin, concurent in primul sezon. Cristina a reusit sa intoarca scaunul lui Smiley, recunoscand ca el era cel “vizat”. Chiar daca nu a reusit sa ocupe nici un loc intr-una din cele patru echipe, rockerul de la “Vocea Romaniei” a facut senzatie pe scena, iar Loredana a tinut neaparat sa-l imbratiseze.

Loredana Ciobotaru a fost una dintre primele surprize ale serii. Nu doar ca a reusit sa intoarca cele patru scaune, dar a iscat o adevarata batalie intre antrenori. “Imi place fata asta”, a spus Moga, “Canti senzational, arati senzational si vorbesti foarte frumos” a mai adaugat si Smiley. Dupa ce s-au duelat in cuvinte, Loredana a ales in cele din urma sa mearga in echipa lui Smiley. Comentariile celorlalti antrenori , dar si ale lui Pavel Bartos nu au intaziat sa apara, toti patru batand apropouri despre aceasta “echipa”.

Oana Raluca Muntean a venit la “Vocea Romaniei” cu emotii foarte mari, dar sigura ca acest show ii va schimba viata. Visul ei prinde contur, si asta pentru ca scaunul lui Marius Moga s-a intors, iar ea va merge mai departe.

Selaru Ion a fost una din “extravagantele” editiei din seara trecuta. Cu o interpretare speciala a piesei “Aisha”, acesta a reusit sa intoarca imediat scaunul lui Smiley, impresionat de prestatia lui.

Mihai Grigoras si-a incercat pentru a doua oara norocul la “Vocea Romaniei”, iar de data asta a reusit sa intoarca scaunul lui Horia Brenciu.

Fely Donose a fost una din vocile care si-a lasat amprenta asupra celei de-a doua editii de la “Vocea Romaniei”. Tanara din Timisoara si-a dedicat intreaga viata muzicii, iar antrenorii au fost vrajiti de ce s-a intamplat pe scena. Smiley si Marius au avut nevoie de doar cateva versuri pentru a-si intoarce scaunele, iar Horia nu a putut sa nu apese si el pe buton. In cele din urma, Fely a decis sa-si continue drumul la “Vocea Romaniei” in echipa lui Marius Moga. Bernard Lazar si-a asigurat un loc in echipa Loredanei, primind si laude din partea celorlalti antrenori.

 

 

“Vocea Romaniei” – urmarita de peste 2 milioane si jumatate de telespectatori

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49, “Vocea Romaniei” a inregistrat o audienta medie de 13.3 puncte de rating si o cota de piata de 29 procente, de doua ori mai mult decat urmatorul clasat, Kanal D, cu 6.3 puncte de rating si o cota de piata de 13.7%. Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea cu 4.1 puncte de rating si o cota de piata de 9 procente.

“Vocea Romaniei” a fost lider si la nivelul publicului din mediul urban, cu o medie de 10.8 puncte de rating si o cota de piata de 21.1%. Kanal D a obtinut la nivelul aceluiasi target 7 puncte de rating si o cota de piata de 13.7 procente, iar Antena1 4 puncte de rating si 7.8 procente cota de piata. Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe “Vocea Romaniei” in minutul de aur 21:33, ProTV obtinand 15 puncte de rating si o cota de piata de 27.5 procente. La nivelul publicului comercial, minutul de aur a fost inregistrat la 21.57, cand “Vocea Romaniei” a obtinut 18 puncte de rating si 37 procente cota de piata, la o diferenta considerabila de Kanal D (4.5 rating si 9.3 cota de piata) si Antena 1 (4.3 rating si 8.9 cota de piata).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.