Personaje colorate, dansuri improvizate si replici neasteptate la “Cronica Carcotasilor”

• Saptamana aceasta, (miercuri, 4 aprilie), la “Cronica Carcotasilor”, Mihai Gainusa le face concurenta Bebeluselor la dans, iar celor de la Jukebox la cantat.

Nu e o gluma, e purul adevar. Misu va va arata cateva stiluri realiste de dans, de la Televiziunea Nationala. Carcotasul va incepe cu stilul vals de Telejurnal, va continua apoi cu ceva mai alert, ca un tango, in care joaca rolul ambilor parteneri, si va incheia cu stilul numit “Fetele de la Capalna MGS-ului”, prestatie pentru care va si canta. Si Papusile Bambi Gabriela si Yanka, vor canta, sub atenta subraveghere a bodyguardul Ken, in persoana lui Mistretzu’.

Nelu Hingheru, specialist in domeniul modei cu caini, inlantuitor de catele si PR de babe, vine in studioul “Cronicii Carcotasilor” sa explice fenomenul accesoriilor vii, tunse si frezate dupa ultimul racnet. Si cunoscutul sociolog in probleme de comunicare media, domnul Benjamin Niculescu Tourette, vine la “Cronica”, pentru a ne lamuri de ce apar derapajele de limbaj in spatiul media. Domnul Tourette sufera de sindromul cu acelasi nume, varianta vegetariana, asa ca daca se strecoara vreun pastarnac, vreun leustean sau alte legume in explicatiile sale, nu va speriati, ii trece repede.

Nu la fel de repede va trece si “Topul Rusinica”, sau vorba lu’ Gogaie, “Topul Capsunica”. Margherita de la Clejani isi prezinta noul silicon, Vadim incearca sa o culturalizeze pe caprita Tonciu, iar la Dizastarchef da’ Ferentari vedeti delicatese pe banda rulanta.

Dj-ii Kiss FM, Andreea Berghea, Andreea Remetan, Alis Tudor si Dan Fintescu, se intrec in raspunsuri la “Binterviu”, iar trupa Viky Red incheie editia din aceasta saptamana cu piesa “If You Ever Feel”.

Toate acestea la “Cronica Carcotasilor”, miercuri, 4 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.