Pepe si Oana Zavoranu, pe aceeasi scena in “Land of Jokes”

Duet de zile mari duminica aceasta in “Land of Jokes”! Dupa ce si-au impartit cuvinte grele, Pepe si Oana Zavoranu urca in sfarsit pe aceeasi scena pentru un numar de pomina.

In editia de duminica aceasta, de la 20.45, cei doi viitori fosti soti se intreaba cu patima “cine, cine te barfeste mai mult decat mine?”. Telespectatorii Pro Tv se vor amuza copios la aparitia pe scena a lui Pepe (Cristian Gretcu) si a Oanei (Florentina Ciuna), care se vor duela in versuri care mai de care mai inspirate si mai intepatoare.

In aceeasi editie, dupa acest duet neasteptat, Oana si Pepe (de data aceasta interpretati cu mult umor de Ana Maria Mirica si Doru Parcalabu) ajung si la cabinetul celebrei psiholoage nevrotice din ”Land of Jokes” (Paula Chirila), unde calca mai toate cuplurile mondene.

Situatia se complica insa pentru ca la cabinet se afla si Tudy (Bogdan Cotlet), dar si Catalin Botezatu (Catalin Mireuta).

Nici la ”Politicienii au talent” spectacolul nu se lasa mai prejos, astfel ca in fata exigentului juriu vor defila cu talent Geoana (Bogdan Cotlet), Nastase (Florin Constantin) si Severin (Cosmin Selesi), care reediteaza trupa Bee Gees si prezinta un moment muzical cu tema ”Tragedy”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.