“Pe bune by Luis Lazarus” pe Look TV

Look TV lansează, luni, 19 noiembrie, emisiunea “Pe bune by Luis Lazarus”, care se va difuza de luni până joi, de la ora 21.30. Produs de echipa condusă de Petre Năstase, programul este conceput a fi blockbusterul grilei de toamnă, în avangarda  noilor producții ce vor fi lansate de Look TV, recepționat acum la nivel național.

“Pe bune by Luis Lazarus” este un late night show bazat pe ancheta jurnalistică, cu accente bine dozate de monden, social, politic, dar și divertisment, în care cunoscutul om de televiziune aduce în atenția publicului său subiecte de maxim interes.

Telespectatorii Look TV vor fi captivați de emisiunea lui Lazarus, care va pune în lumină antiteza bine – rău, adevăr – minciună, devoalând poveștile contrafăcute, tunurile de presă sau manipulările mediatice ale căror protagoniști sunt personaje din cele mai diverse domenii ale spectrului public.

Emisiunea este total diferită față de tot ce am realizat până acum, deși păstrează unele accente, care au fost aplicate de-a lungul anilor. Se vor regăsi, așadar, anchetele, discuțiile politice, aspectele mondene la ordinea zilei, dar și cele cu caracter social, venite în sprijinul celor care au diverse probleme. Direcția va fi potențată de rubricile cu tentă de pamflet ca: Teoria conspirației, Dreptul la Replică, Fake-urile din presa tabloidă sau Paparazzi în acțiune”, declara jurnalistul.

Partenerii de dialog ai lui Luis Lazarus vor fi personalități publice, valori realmente autentice, capabile să înnobileze prin prezența lor peisajul tv autohton,  atât de degradat de nonvalorile care îl populează tot mai pregnant.

Toate producțiile pe care le-a moderat până acum sau care l-au avut ca invitat pe cunoscutul jurnalist s-au clasat în topul audiențelor și s-au bucurat de succes. Luis Lazarus este realizatorul unor anchete jurnalistice de notorietate, apreciate atât de publicul telespectator, cât și de breaslă care, prin forul său oficial,  l-a desemnat, în 2007, câștigător al Premiului Asociației Profesioniștilor în Televiziune (APTR) pentru INVESTIGAȚII (Cazul Rădulescu).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.