Pe 24 mai, se decide castigatorul showului “M-a facut mama artist” la Prima TV

Tensiunea creste in cantonamentul “M-a facut mama artist”, cu atat mai mult cu cat concurentii se afla la un singur pas de marea finala.

Dupa preselectii dure, care au avut loc in toata tara, au fost alesi 11 tineri extrem de talentati. In fiecare seara de concurs, toti au luptat pentru a ajunge cat mai aproape de finala si de castigarea marelui premiu. La fel au facut si mamele, care, desi au fost despartite de copii pe parcursul cantonamentului, au facut tot ce au putut sa ii ajute sa-si implineasca visul.

Conform punctajului dat de juriu, dar si in urma votului mamelor, cei mai buni cinci concurenti au ajuns in finala.

Adina, Alexandra si Alexo au fost trimisi de catre mame, conform regulamentului, direct in ultima faza a competitiei. Dupa semifinala, lor li s-au alaturat Angela si Iulian, care au primit de la juriu green cardurile salvatoare.

Daca aveti un favorit, il puteti vota intreaga saptamana prin SMS cu textul VOT + numele concurentului preferat la 1444. Cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va fi declarat castigatorul acestei competitii. Acesta va primi o bursa la Berklee College of Music din Statele Unite, un contract de impresariere cu Roton Music, dar si o intalnire fata in fata cu celebrul Justin Bieber.

Marea finala “M-a facut mama artist” – joi, 24 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.