Pe 1 martie, Margineanu are concert cu vizionare “Las Fierbinti”

Pe 1 martie, de la 20.30, Pro Tv difuzeaza episodul pilot al serialului de comedie “Las Fierbinti”. Si pentru ca tot atunci Mihai Margineanu are concert in Music Club, acesta s-a gandit sa cheme lumea mai devreme pentru vizionarea episodului pilot “Las Fierbinti”.

Am chemat publicul mai devreme, la 20.30, ca sa urmareasca impreuna cu echipa care a lucrat la acest serial, regizor, scenarist, actori, episodul pilot. Vrem sa luam pulsul publicului acolo, imediat dupa vizionare”, spune Margineanu.

Iar de la 22.30, Mihai Margineanu va sustine un concert in stilul in care si-a obisnuit deja publicul, primul concert din Romania difuzat in 3D si transmis pe www.live3d.ro. In paralel, concertul lui Mihai Margineanu va fi live HD pe www.voyo.ro, in abonament. Iar pe 24 aprilie, Margineanu marturiseste ca pregateste un spectacol la Sala Palatului, un spectacol de lansare de disc, bazat in mare parte pe muzica din serialul “Las Fierbinti”.

Mihai Margineanu semneaza coloana sonora a serialului “Las Fierbinti”.

Inspiratia nu se lasa prea mult asteptata in conditiile in care s-au facut filmarile si alaturi de actorii cu care am jucat. Iar eu m-am simtit ca pestele in apa, cantand despre si pentru lumea care imi este, cognitiv, foarte aproape. Scenariul este scris extraordinar, nu trebuie decat sa-ti lasi mintea deschisa si versurile apar la doar cateva momente de replica actorului. Iar actori ca Horatiu Malaele, Gigi Ifrim sau Mihai Bobonete te scot din cea mai sumbra stare pe care ai putea s-o ai la un moment dat. Comedia e grea! Momentele muzicale s-au produs, compus si cantat pe platou de filmare. Apoi, au fost cosmetizate la studio, in limitele stranse pe care ti le lasa un cantat live cu o chitara”, mai spune Margineanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.