Pavel Bartos, cu masina pe butuci de ziua lui

• Prezentatorul de la ”Romanii au talent” a avut parte de ziua lui de o pacaleala marca ”Happy Hour”

De ziua lui de nastere, care a fost pe 20 ianuarie, prezentatorul de la “Romanii au talent” a avut parte de senzatii tari din partea echipei “Happy Hour”. Pentru al doilea an la rand, Pavel Bartos a primit un “la multi ani marca Happy Hour”, pe care-l va tine minte mult timp de acum inainte: a ramas fara cuvinte in clipa in care, iesind din cladirea Teatrului Odeon, si-a gasit masina pe butuci si un grup de mecanici facand reparatii sub automobilul sau.

Fara sa banuiasca nici o secunda ca unul dintre mecanici este chiar Catalin Maruta, imbracat in salopeta, cu caciula pe cap si inconjurat de piese, Pavel Bartos a inlemnit vazand o roata scoasa, masina pe cric, piese imprastiate peste tot. Nici cand paznicul de la Teatrul Odeon l-a anuntat ca un service mobil se ocupa de masina lui, Pavel nu s-a gandit ca totul poate fi o inscenare.

Telespectatorii Pro Tv vor vedea luni, la ”Happy Hour”, reactia vulcanica a lui Pavel Bartos in fata unei asemenea privelisti, ce a avut el de spus vazand ca mecanicii nu dau semne sa inceteze cu lucrul sub masina sa, dar si ce conversatie de zile mari poarta la telefon cu Catalin Maruta, crezand ca sta de vorba cu seful mecanicilor.

Si tot luni, ”Happy Hour” prezinta in exclusivitate imagini cu Nicoleta Luciu chiar inainte de a intra in sala unde va fi supusa unei interventii de marire a sanilor, dar si reactiile ei imediat dupa operatie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.