Paula Chirilă, o vacanţă plină de peripeţii în Grecia. FOTO

Ce-a de-a patra ediție a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni și marți de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniști patru personaje puse tot timpul pe șotii.

au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranță, n-o vor putea uita.

Îndrăgita actriță Paula Chirilă s-a bucurat, după cum ea însăși povestește, de o vacanță complet neobișnuită, plină de peripeții și de experiențe unice.

Ea a savurat fiecare clipă, în ciuda faptului că a fost nevoită să facă față unor probe deloc ușoare și să muncească din greu pentru a se bucura de condițiile de lux destinate învingătorilor concursurilor din show.

Deși a jucat foarte multe roluri de-a lungul carierei sale de actriță, cel de barmaniță în Grecia nu îl experimentase încă. Provocarea a fost să prepare băuturi pentru clienții unui bar plin de turiști și una dintre băuturile care i-au ieșit de minune a fost celebrul și apreciatul mojito.

”În fiecare zi se întâmplau o mulțime de lucruri și fiecare experiență o depășea pe cea anterioară și îmi depășea și mie așteptările. Am și muncit mult, dar a fost și foarte frumos. I-am cunoscut pe Daniela Crudu, pe Max Dragomir și pe Augustin Viziru așa cum nu-i știam. Am făcut împreună o gaşcă foarte faină. M-am distrat foarte tare”, povestește Paula Chirilă.

De ce surprize a avut parte și cum a decurs aventura din Grecia a Paulei Chirilă și a colegilor ei de filmări, telespectatorii Antena1 vor vedea luni și marți, de la 20.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.