Paula Chirilă a mers la filmarile pentru Distractis Show pana in pragul nasterii

 Sâmbătă, 15 octombrie, ora 09.30, la TVR 1, emisiunea „Bebe magia”

Actriţa Paula Chirilă îşi prezintă sâmbătă, de la ora 9.30, la TVR 1, rolul la care ţine cel mai mult – cel de mămică. În emisiunea „Bebe magia”, telespectatorii o vor putea vedea jucându-se cu fetiţa ei, Carla, în vârstă de un an şi 9 luni. Paula povesteşte cum se împarte între teatru, munca pentru Distractis Show şi cum a mers la filmări până aproape s-o nască pe Carla.

Cred mi-am găsit oarecum echilibrul alături de fetiţa mea care tocmai a împlinit un an şi nouă luni şi îi mulţumesc mamei mele că mă ajută să păstrez acest echilibru constant între mamă şi artist. Datorită ei, sunt mult mai eficientă şi mă pot concentra cu toata atenţia asupra a ceea ce am de făcut în afara căminului fără să-mi fie teamă că micuţa mea ar putea fi rău îngrijită”, mărturiseşte Paula.

Realizatoarea Camelia Csiki l-a mai invitat şi medicul obstretician Adrian Zugravu, care le învaţă pe femei care sunt paşii de urmat imediat după ce nasc. Tot în această ediţie „Bebe magia”, Camelia Csiki, împreună cu un nutriţionist şi un psiholog vorbesc despre obiceiurile alimentare nesănătoase ale copiilor, obiceiuri care duc la obezitate.
Telespectatorii se vor întâlni cu Paula Chirilă şi duminică seara, începând cu ora 21.00, la Distractis Show, la TVR 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.