Paul Scheuring, creatorul Prison Break, socat de succesul serialului

„Imi amintesc ca intotdeauna am fost politicos cu baietii care livrau scenariile, pentru ca si eu am fostwenttattoo_final curier”, spune Paul Scheuring, creatorul serialului Prison Break, care poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema  in fiecare zi, de la ora 23.45.

Scheuring, care pe langa curier a mai lucrat la o firma de cablu, dar si ca muncitor necalificat intr-o fabrica, a dat lovitura  cu scenariul pentru Prison Break. „Stiam ca am realizat un proiect foarte bun, ca distributia este stralucita. Insa succesul fabulous pe care l-a avut Prison Break m-a socat. Si asta pentru ca este un serial cu un scenariu total neortodox”, mai spune Scheuring.

Dependent de Prison Break,  aceasta este formula pe care Scheuring spune ca a auzit-o cel mai frecvent atunci cand este vorba despre acest serial. Iar dupa parerea sa, Prison Break are mai multe atuuri, dintre care cele mai puternice sunt faptul ca oamenii  percep fiecare episod din serial ca pe un film in sine si magnetismul celor doi protagonisti,  Dominic Purcell si Wentworth Miller. Carisma si sex-appeal-ul acestora au starnit o adevarata isterie, iar Scheuring isi aminteste ca la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur cei doi au fost primiti ca niste staruri rock.

Insa selectarea celor doi actori a durat foarte mult, isi aminteste Scheuring. „Saptamani in sir am audiat, pentru
rolul lui Scofield, toti actorii cu varste intre 25 si 35 de ani din L.A. Personajul are ceva misterios si nici un actor n-a putut reda cu naturalete acest lucru.  Cand Wentworth a pasit in studio la prima auditie, am stiut din prima clipa ca el e cel mai potrivit”.

Cat priveste rolul lui Lincoln Burrows, Scheuring a fost de parere ca Dominic Purcell este prea frumusel ca sa interpreteze acest personaj.  „Il stiam din serialul North Shore. Cand a aparut la auditii si l-am vazut atat de aranjat si gelat, am crezut ca nu e persoana potrivita. Insa a fost excelent la auditii, iar dupa ce s-a tuns era o cu totul alta persoana. Si am avut noroc, pentru ca, pusi unul langa celalalt, cei doi chiar arata ca doi frati”, mai spune Scheuring.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.