Partenerul lui Smiley si fiul lui Marius Mihalache pe scena de la “Romanii au talent”

“Kotoy, demonstratie!” a devenit o expresie deja celebra, insa putini stiu ca partenerul lui Smiley din seria reclamelor pentru o companie de telefonie mobila este si dansator.

Vineri, 22 martie, acesta va urca impreuna cu trupa lui pe scena de la “Romanii au talent” pentru o…demonstratie. Daca va reusi sau nu sa convinga juriul, telespectatorii vor descoperi in cea de-a sasea editiea a show-ului de la ProTV.

Doua editii au mai ramas pana la aflarea semifinalistilor celui de-al treilea sezon  “Romanii au talent”. Locurile sunt din ce in ce mai putine, iar talentele continua sa uimeasca atat juriul, cat si telespectatorii. Vineri, 22 martie, o noua editie a show-ului de la ProTV va aduce in lumina reflectoarelor oameni capabili de lucruri incredibile, oameni care vor starni valuri de admiratie, dar si hohote de ras.

Baiatul lui Marius Mihalache pe scena de la “Romanii au talent”

Pe scena de la “Romanii au talent” va urca vineri seara si fiul celebrului tambalagiu Marius Mihalache. Pasionat de muzica, cu un talent nu doar mostenit, ci si cultivat, acesta a pregatit un numar la tobe cu care spera sa cucereasca pe toata lumea. Cat au fost de impresionati juratii si spectatorii de prestatia lui, daca a reusit sau nu sa mearga in etapa urmatoare, telespectatorii vor descoperi vineri, 22 martie, de la ora 20.30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.