PARIU CU VIATA. Vanatoare de copii, noaptea, in padure

• Pe 12 noiembrie, de la 20.30 la Pro Tv

• 50 de ore de concentrare, panica si disperare

 

Membrii LaLa Band sunt in pericol de moarte luni, 12 noiembrie, de la 20.30, in serialul “Pariu cu viata” difuzat la Pro Tv. Dragoslav vrea sa simta dulcele gust al razbunarii, pentru ca cine indrazneste sa-i incurce planurile nu scapa nepedepsit.

Astfel ca Dragoslav (Gheorghe Visu) le-a pregatit membrilor trupei lui “favorite” un joc periculos, fara scapare si fara intoarcere, a carui miza este chiar propria lor viata, iar el este cel care stabileste regulile.

Startul jocului se da noaptea, in mijlocul unei paduri infricosatoare. Tinerii din LaLa Band au 5 minute avans sa invinga moartea. Ei sunt vanatii, iar Dragoslav si oamenii lui sunt vanatorii nemilosi.

Timpul se scurge… Cine va castiga jocul, telespectatorii vor afla luni, 12 noiembrie, de la 20.30, la Pro Tv.

“Sfaturile si indicatiile regizorale au ajutat foarte mult. Ni se tot repeta faptul ca fugim pentru vietile noastre si ca, in orice moment, oricare dintre noi poate sa nu mai fie, lucru care ne inducea foarte mult acea stare de panica si de frica”, spune Alina.

“Nu mai exista nici un licar de speranta in sufletele celor doi. Anca ajunge sa isi scranteasca glezna, Vlad ajunge la o epuizare fizica si psihica, iar restul trupei trece de asemenea prin momente de maxima tensiune”, spun Criss si Vlad.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.