“Pariu cu viata”: momente de suspans, comedie si coregrafii speciale

• In episodul de luni, 13 februarie, la PRO TV, de la 20.30 si in avans pe Voyo.ro, de la 10.00

Momente de suspans si comedie, transformari spectaculoase si coregrafii speciale in “Pariu cu viata”, luni, 13 februarie, de la ora 20.30 la PRO TV si in avans pe Voyo.ro, de la 10.00. Colegiul de Arte este bantuit de fantome. Si responsabilii cu rezolvarea cazului sunt Gica si Tantica.

La un moment dat, Bubu aude niste sunete, iese pe hol si vede umbre, se sperie. Din acest moment toata lumea crede ca scoala e bantuita. A fost foarte amuzant, pentru ca in scoala a fost bezna la filmare. Secventele au fost foarte haioase, mai ales ca am filmat cu Gica si Tantica. Noi trebuia sa fim speriati, dar radeam in hohote, mai ales cand a lesinat Gica. Dar ne-am concentrat si a iesit genial”, isi aminteste Bubu Cernea.

Tinerii din LaLa Band transforma drama in comedie: “Totul este pus la cale de baieti sa ne sperie si sa faca lucrurile mai amuzante. Dar se pare ca o fantoma chiar exista in liceu. Si de aici pornesc toate aventurile noastre. Avem o coregrafie speciala facuta de Vica pe piesa “Don’t Worry Be Happy”, avem o lumina speciala, costume albe si e intuneric in toata scoala, pentru ca totul sa para cat mai veridic si sa exprime suspans, panica, frica”, marturiseste Alina Eremia.

Tot in episodul de luni, telespectatorii vor vedea si o secventa plina de romantism intre cei doi protagonisti: “Ioana si Andrei sunt foarte fericiti impreuna la patinoar. Dar aceasta secventa descrie ceva ce se intampla doar in imaginatia Ioanei si porneste de la refrenul fredonat de Andrei, “Try to Remember”. Andrei se implica foarte mult, ceea ce o face pe Ioana geloasa, pentru ca vede in ea o posibila inamica” , adauga Alina.

Sentimentele de geloziei ale Ioanei devin si mai acute in momentul in care Andrei ajuta la transformarea Corei : “In episodul de luni o sa vedeti cum Andrei se hotaraste sa o ajute pe Cora sa o integreze in club si toti colegii din LaLa Band vor ramane cu gura cascata cand o vor auzi cantand si o vor vedea transformata din cap pana in picioare. Toate astea vor starni probleme in cuplu si trebuie sa fiti alaturi de noi sa vedeti cum si daca se vor rezolva”, spune Dorian Popa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.