„Pariu cu viata” – sezon cu un final neasteptat

• Luni, 28 noiembrie, de la 20.30, la Pro TV

 

Serialul „Pariu cu viata” (luni, 28 noiembrie, de la 20.30, la PRO TV) ajunge la finalul primului sezon si le-a pregatit telespectatorilor multe surprize si rasturnari de situatie.

Cinci dintre fetele din „LaLa Band” au fost rapite si duse in padure. Speriate si sub amenintarea pistolului, Ioana (Alina Eremia), Anca (Cristian Ciobanasu), Sara (Sore Mihalache), Andrada (Andrada Popa) si Laura ( Monica Odagiu) traiesc sub teroarea ca nu-i vor mai revedea pe cei dragi.
Dupa ce „LaLa Band” a revenit la formula initiala, colegii lui Andrei (Dorian Popa) si ai Ioanei (Alina Eremia) isi doresc ca acestia doi sa se impace, asa ca pun la cale un moment special.

Pentru acest episod si pentru momentul romantic dintre cei doi protagonisti ai serialului a fost scrisa balada „Who Cares”, compusa de Ionut Radu si interpretata, in premiera, de Alina si Dorian.

A fost un moment foarte important pentru Ioana. Si plin de o emotie, pe care am simtit-o in suflet. Si-a pus toata inima si toate sentimentele in interpretarea piesei compusa de Andrei pentru ei doi”, spune Alina.

Chiar daca Ioana este suparata pe el, Andrei este foarte fericit ca poate canta alaturi de fata de care s-a indragostit si careia si-ar dori sa-i compuna piese o viata intreaga”, completeaza Dorian.

Luni seara, de la 17.45, la „Happy Hour”, Alina Eremia si Dorian Popa sunt invitatii lui Catalin Maruta, acolo unde vor interpreta in premiera piesa „Who Cares” si vor vorbi atat despre ultimul episod din primul sezon, cat si despre concertul pe care trupa LaLa Band il va sustine pe 1 Decembrie. Dorian Popa dezvaluie ca luni, telespectatorii vor fi martorii unei rasturnari de situatie: „Cei de acasa vor fi cu siguranta surprinsi de modul in care se va dezvolta actiunea”, marturiseste Dorian.
Si pentru cei foarte nerabdatori, ultimul episod din acest sezon al serialului „Pariu cu viata” va putea fi urmarit in avans pe www.voyo.ro, luni, de la ora 10.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.